Hallitus|Valmentajat

Naisten Korisliigan pudotuspelit käyntiin – puolivälierissä vastassa FoA

16.3.2015

#pudotuspelit #playoffs #NaistenKorisliiga #topowomen @TopoNaistenSM (twitter) @topowomen (instagram) ToPo Naiset (FB)

Kevään odotetuimmat pelit alkavat torstaina, kun ToPo Naiset kohtaavat Forssan Alun ensimmäisessä puolivälierässä. ToPon kolmas sija runkosarjassa varmisti sen, että ottelusarja alkaa perinteikkäässä kotiluolassa Kisahallissa.

Runkosarjan viimeisellä kierroksella ToPo voitti HyPon, kun taas vajaamiehinen FoA koki tappion kotikentällään Tapiolan Honkaa vastaan. ToPon ja FoA:n edellinen kohtaaminen päättyi FoA:n selkeään voittoon. Runkosarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista ToPo vei kuitenkin nimiinsä, joten odotettavissa tasainen ottelusarja.

 

FoA:n tehokolmikkona runkosarjassa on häärinyt Kennedy-Hansen-Sten. ToPon vastaava iskunyrkki pitkin kautta on ollut Pounds-Korpivaara-Laaksonen. ToPon ykkösnyrkki on ollut astetta kovempi runkosarjassa, joten FoA on vaihdellut puolustusmuotoja sekoittaakseen ToPon hyökkäyspeliä. Ottelusarjassa korostuu myös se, kumpi joukkueista saa onnistumisia laajemmalla rintamalla. Näiden kolmikkojen lisäksi katsojien kannattaakin seurata esimerkiksi taistelupareja Jahilo-Valtakari ja Vapamaa-Pursiainen. Katsomoa ei myöskään varmasti kylmäksi jätä ToPon puutarhatontut Vilma Kesänen ja Hanna Valkeinen. Loistavia otteluja siis luvassa, joten kannattaa tulla katsomaan paikan päälle!

Välieriin selviytyy kolmella voitolla. Puolivälieräsarja pelataan seuraavasti:

19.03.2015 18:30 @Kisahalli

22.03.2015 18:30 @Feeniks

25.03.2015 18:30 @Kisahalli

28.03.2015 17:00 @Feeniks *tarvittaessa

31.03.2015 18:30 @Kisahalli *tarvittaessa

Liput 15 euroa. Kausikorttilaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 8 euroa.