Ajankohtaista

ToPo Akatemia aloittaa taas harjoittelunsa kesätauon jälkeen, ensimmäiset treenit maanantaina 25.7.11 klo 19:30 Kisahallissa.
ToPo:n junioreiden kehitysjoukkue ToPo Akatemia järjestää golf-kilpailun lauantaina 23.7 Gumbölessä. Osallistumalla kisaan ja maksamalla sen osallistumismaksun, tuet samalla joukkueen ensi kauden toimintaan.
'Odotamme ilolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno, vaikka hävisimme niukasti loppuottelupaikan ja mitalin' kertoo vuoden valmentajatittelin pokannut päävalmentajana jatkava Mikko Kurki. 'Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen, Anette Juvosen, Ellen Nurmen, Laura Saarisen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueeststa jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemm kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä.'
Topo juniorit ry ja kokenut nuorten SM-sarjavalmentaja Toni Peltola ovat allekirjoittaneet sopimuksen C-poikien päävalmentajuudesta. Topon C-pojat tulevat ensi kaudella taistelemaan paitsi SM-sarjan voitosta, niin myös menestyksestä raudanlujassa pohjoiseuroopan liigassa, NEYBL:ssa.
Topon mini- ja mikrotyttöprojektit(ikäluokat synt. 2000-2008) ovat lähteneet vauhtiin hienosti. Valmennustiimit ovat yhtä valmentajaa vaille valmiit ja ensimmäinen uusi pelaaja on jo ilmoittautunut tulevansa meille "try-outeille". Tilanne on siis vähintäänkin lupaava hienolle kaudelle 2011-2012. Mini- ja Mikrotytöille pidetään vielä yhdet yhteisharjoitukset ensi torstaina 30.6 klo 17-18.30 Meilahden urheilupuiston minikoripallokentällä. Toivottavasti säät suosii ja mahdollisimman moni pääsee paikalle. Anssi
"Odotamme innolla uutta kautta, sillä mennyt kausi oli meille sarjanousijalle todella hieno vaikka hävisimmekin niukasti loppuottelupaikan ja mitalin" kertoo päävalmentaja Mikko Kurki. "Tällä hetkellä meillä on sopimukset Alli Arppen ja Hanna Valkeisen kanssa. A-tyttöjen SM-kultaa voittaneesta joukkueesta jatkavat nyt myös naisten SM-sarjassa Fiina Oljemark, Sophie Weckström ja Saara Wahlgren. Joukkueemme kokoonpano täydentyy lähiaikoina vielä muutamalla mielenkiintoisella nimellä."
ToPo -98 on aktiivinen ja menestyvä joukkue, jonka ensikauden tavoiteet ovat menestyminen C-junioreiden SM-sarjassa sekä osallistuminen nuorten euroliigan NEYBL:iin. NEYBL:stä lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.neybl.lv/public/?id=75&ln=en Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota yhteyttä joko joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju p. 050 33 22 476 pasi.viitaharju@fi.abb.com tai Aapo Heinonen p. 045 1244 584 aapo.heinonen@topo.fi Tervetuloa mukaan
ToPo -98 ensikauden yksi päätavoite on osallistuminen erittäin kovatasoiseen nuorten euroliigaan NEYBL:n. ToPo:ssa on ollut jo jonkin aikaa perinteenä, että jokainen ikäluokka lähtee NEYBL:n hakemaan kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä. Meille on otteluohjelmassa merkitty turnaukset Riikaan, Moskovaan ja Pietariin. Turnauksissa meille kertyy ensikaudella 15 kovatasoista peliä, sellaisia koripallon suurseurojen junioreita vastaan, kuin esimerkiksi Marciulionis ja Moskovan CSKA.
ToPo -98 on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueen toimihenkilöiksi on valittu seuraavat henkilöt: Joukkueenjohtaja Pasi Viitaharju pasi.viitaharju@fi.abb.com 050 33 22 476 NEYBL avustaja Sami Banafa Rahastonhoitaja Essi Virtanen
Nuorten maajoukkueet suuntaavat 1.6. alkaviin PM-kilpailuihin mukanaan joukkoa ToPon nuoria lupauksia. Solnassa pelattavassa turnauksessa ratkotaan mestaruudet alle 18-vuotiaissa tytöissä ja pojissa sekä alle 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa.
RSS ATOM