Ajankohtaista

Vahvan alkukauden esittänyt ToPo oli jälleen elementissään. Laaksonen, Hölttä, Valtakari ja ottelun parhaaksi valittu Kesänen olivat jälleen liekeissä. ToPo voitti selkeästi 82-57.
ToPo -98 B-pojilta kelpo EYBL turnaus "Vilnassa" tuloksella 2/3
Aivan uskomattomaan suoritukseen ylsivät naistiikerimme lauantain vaikean ottelun jälkeen. Väsymystä ei ollut havaittavissa lainkaan vaan vahva voitonnälkä, joka siivitti ToPon voittoon. Ottelu oli suurimmalta osin ToPon hallinnassa päättyen lopulta 64-78.
Alku lupasi todella hyvää, sillä Topo johti jo 5 min jälkeen 12-4. HoNsU punnersi kuitenkin rinnalle ja vei toisen jakson. Toinen puolikas oli tasaista puurtamista. Topo piti pisteet stadissa vaikka se ei ollut ihan varmaa kun kellossa oli 39:58, ja Minna Sten yritti lay-uppia.
Tervetuloa sunnuntaina 28.10. klo 12 B-Kisikselle seuraamaan Topo II vs. Honka Akatemia. Tule kannustamaan naiset voittoon.
Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon. ToPo on sarjassa viidentenä ja HoNsU seitsemäs. Go ToPo go!
Topon naisjoukkue lähti hervottomasti nauraen kokeilemaan turkulaisten pelitaitoja vain 7 pelaajan voimin. Rento bussifiilis lupasi lopputulokseksi hyvää. Ja näin tapahtuikin.
Naisten ensimmäinen vierasottelu päätyi harmittavaan tappioon Äänekoskella lukemin 85–73 (45–37).
Torpan Poikien B-pojat otti kauden toisen voittonsa ensimmäisessä vieraspelissä Lahdessa. Namika Lahti kaatui tasaisen väännön jälkeen 48-56 (13-16, 16-14, 13-13, 6-13).
A-tytöt aloittavat kautensa kotiottelulla valtakunnallisessa 1. divarissa ja vastaan tulee Honka BT.
RSS ATOM