Hallitus|Valmentajat

Ajankohtaista

Ura Basket - ToPo 71-83 (38-39)
Didin huikea pelivire tammikuussa noteerattiin myös koripalloliitossa, sillä Didi rankattiin tammikuun parhaaksi pelaajaksi Naisten Koriliigassa. Valinta täydentää ToPon tehokolmikon Korpivaara-Laaksonen-Pounds meriittilistaa. Heta pokkasi lokakuussa samaisen kunnian ja Niina puolestaan marraskuussa.
ToPo Naisilla oli tiukka tuplaviikonloppu. Lauantaina haettiin voitto Vimpelistä 67-72 ja sunnuntaina kaatui hallitseva mestari Catz Kisahallissa 77-62.
PuHu - ToPo 86-84 (50-37)
ToPo Naisilla on edessään tuplaviikonloppu. Ensimmäinen osa käydään Vimpelissä ja toisessa kamppaillaan Kisahallissa kun Catz Lappeenrannasta saapuu Kisahalliin. Ottelut aloittavat runkosarjan viimeisen kierroksen, joten taistelu asemista pudotuspeleissä kiihtyy.
Lauantaina 31.1. kello 15.40 Kampin Liikuntahallissa ToPo-HNMKY C-poikien ottelu. Paikalla kahvio. Tervetuloa!
Nyt huikea ToPo Historiikki pdf-tiedostona!
Vauhdikas kesäleiri palaa jälleen Munkkaan! MUNCCA CAMP IS BACK IN TOWN!
Topo Naiset on rankattu yhdeksi mitalijoukkue-ehdokkaaksi, ja taistelee mitaleista pelkästään kotimaisin voimin. Joukkue on jo nyt varmistanut puolivälieräpaikan (play-offs), ja tavoitteena on kirkastaa viime vuoden pronssi-mitali. Tule mukaan seuraamaan stadilaista huippukorista ja kannustamaan naisjoukkue kohti kirkkainta päämäärää.
RSS ATOM