Ajankohtaista

Turun Riennon kasvatti (-1996) tuo ToPon peliin kaivattua monipuolisuutta pitkään päähän
Tiistaina 11.9. miesten ensimmäinen pre season ottelu Mykissä klo 19:20!
Juuso Kauppinen ja Baboucarr Ceesay jatkaa ToPossa. Tähtipaitojen uusina pelureina nähdään kokenut HL Coleman ja takamies Oskari Virolainen.
ToPo Naisten takakenttä sai mahtavia uutisia kun edelliskauden pyörremyrskykaksikko Laura Juhola ja Noora Lakaniemi solmivat vuoden jatkosopimukset. Uutena kasvona tähtipaidassa nähdään nuori ja taitava, Lisa Ceker.
Torpan Poikien miesten edustusjoukkueen pre season on täydessä vauhdissa. Kesätreenejä on vedetty uuden valmennustiimin johdolla niin Kisiksen parketilla, Paltsin kentällä kuin joogaa Munkan “Härkähaka”-puistossa naisten edustusjoukkueen kanssa.
ToPo Golf 2018 (1.7.2018)
Kilpailun lähtöajat julkaistu! Ensimmäinen lähtö klo 13.00 tiistaina 3.7. Helsingin Golfklubilla.
ToPo Naiset nousee naisten Korisliigaan takanaan kolme kautta 1-divisioonassa, joista viimeinen päättyi dominoivaan mestaruuteen. Joukkueen kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja viime kauden pelaajista sopimukset ovat toistaiseksi Meriem Eerikinharjun, Siiri Ukkosen, Jessi Johanssonin, Mirka Kilpijärven ja Linda Hemmanin kanssa.
Torpan miehistö saavutti keväällä toisen perättäisen pronssisijan 1A-divisioonassa. Kauden 2018-2019 rosterin rakentaminen etenee täyttä höyryä.
Suomen Koripalloliiton pääsarjojen sarjapaikat on myönnetty kaudelle 2018-19. Naisten edustusjoukkue nousi upean kauden päätteeksi liigaan ja miehet jatkavat 1A-divisioonassa.
ToPo järjestää tänäkin kesänä kahden viikon mittaisen kesäleirin eri-ikäisille junioreille. Mukana on niin omankin seuran junioreita kuin pelaajia muistakin seuroista sekä sellaisiakin lapsia, jotka eivät välttämättä harrasta koripalloa vielä missään seurassa.
RSS ATOM